Okul Aile Birliği Genel Kurulumuz Yapıldı

Okul Müdürümüz Zülkif Sarıtepe konuşmasında okulda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her şeyden önce vatanını, bayrağını, milletini seven, dini ve milli değerleri benimsemiş, çalışkan, üretken, yenilikleri fırsata dönüştürebilen, yapıcı eleştirilere açık, öz güveni yüksek, sorumluluk bilinci ile hareket eden, bunlardan da öte herkesin güvenini kazanabilecek ahlaki donanıma sahip  bir kimse olmaları için elimizden gelen gayret ve fedakarlığı  göstermekteyiz, siz değerli velilerimizin de bu noktada bizlere sonuna kadar destek olacağına inancımız tamdır." dedi.

Okul Aile Birliği Genel Kurulu’nda başkan seçilen Sn. Pakize Ergül ve yönetimine başarılar diliyoruz.

24.10.2023 85

24-10-202324-10-202324-10-202324-10-2023