Zülkif SARITEPE - Okul Müdür

1979 yılında Sivas İli, Kangal İlçesi, Alacahan Nahiyesi’nde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Alacahan Nahiyesi’nde tamamladı. Lisans Eğitimini, Erciyes Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Tarih Bölümünde, Yüksek Lisans Eğitimini, Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Yakınçağ Anabilim Dalında tamamladı. İkinci Üniversite olarak Anadolu Üniversitesi, Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Genel Türk Tarihi Anabilim Dalında Doktora eğitimine devam etmektedir.

Öğretmenlik mesleğine Afyon İli, Sultandağı İlçesi’nde başladı. Ankara’nın Kalecik ve Çubuk İlçelerinde bulunan değişik okul ve kurumlarda öğretmen, müdür yardımcısı ve müdür başyardımcısı olarak görev yaptı. Ulusal düzeyde yayımlanan dergilerde 50´nin üzerinde makalesi, ve üç kitap bölümü bulunan Zülkif Sarıtepe halen Çubuk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.